ons. okt 20th, 2021

Igår sammanträdde Resekommitéen. Det blev ett långt möte med många livliga diskussioner om upplägg för höstresa. Till slut enades vi om följande upplägg.

Vi tar sikte på en höstresa 16-18 september. På höstresan kommer vi att avgöra Ryder Kapp vilket innebär att vi siktar på en resa för 12 personer. Vi åker med båtern från ön fredag morgon och kommer hem söndag natt.

I enlighet med Skåneveckans vänners seder så genomsyras Resekommiteéns arbete av transparans och medbestämmande.

Vi har därför filat på fyra olika alternativ till resa och vill nu få in feedback från resten av församlingen om vilken resa vi ska arbeta vidare på.

De fyra alternativen är:

Stockholmsalternativet
Det här blir en helg på banor runt huvudstaden. Resan är ett budgetalternativ utan direkta toppbanor men helt klart ett alternativ för den som tycker att plånboken har medbestämmande. Detta alternativ medför även minimalt med restid. Vi bor i anslutning till de banor vi ska spela och andelen resestress kommer att i princip bli obefintlig.

Ölandsalternativet
Här besöker vi vår grannö. Vi bor fint i anslutning till de banor vi ska spela och banorna i detta alternativ innehåller heller inga direkta toppbanor. Ett lite dyrare alternativ som också innebär lite med sitta i bil. Vi vet även sedan tidigare att Öland bjuder på fin golfupplevelse.

Norrköpingsalternativet
Det här blir lite som när Bröderna Gaus, Roms och Brumund Dal gav sig ut och letade efter Professor Drövels hemlighet. Vi letar oss till okänt land och vad som helst kan hända. Vi har bra referenser av golf runt Norrköping och för den som vill pröva något helt nytt är detta helt klart ett alternativ.

Ålandsalternativet
Här är det extra allt som gäller. Åland bjuder på fantastiska banor och upplevelserna vi haft vid Ålandsbesök tidigare är många och roliga. Det blir dock mycke restid, tidigare morgnar, dubbla båtresor och stressspektakel. Detta är helt klart alternativet för den som inte drar sig för att utstå strapatser för att få spela fina banor.

Lägg din röst här

Lämna ett svar

P