Upptaktsmöte inför Skåne 2010

 

Första mötet 2010 med “Skåneveckans Vänner”
Vi samlades hos Martin för att ha ett litet planeringsmöte inför säsongen 2010.
En diger silltallrik med tillhörande snaps (Aalborg) och pilsner stod på kvällens meny.
Mötet öppnades med en skål. Första punkten blev en liten formell invigning av hemsidan. Önskemål om ett klubbmärke diskuterades och Mattias fick i uppdrag att designa ett eventuellt klubbmärke.

Mattias blev invald i sällskapet med en rejäl snaps.
Vi beslutade även att vi kommer ha en länksida på vår hemsida.
Vi kommer i år att spela en liten tour på dom Gotländska banorna, Mattias är ansvarig tävlingsledare. Planen är att vi skall hinna spela ca 10 rundor innan vi åker på sensommar resan som i år går till Öland. Utförlig information kommer Mattias och Mange med på hemsidan.

Information kommer senare även om Ölandsresan som Mange är planeringsansvarig för.

Skåneveckan är under full planering och löpande information kommer efter hand på denna sida. Klart är vårt boende som även i år blir på Hjortsby Torp. Det viktigaste nu på Skåneveckan är att bestämma vilka banor vi skall lira. Har ni kontakter eller förslag på banor säg gärna till mig.

Någon gång under februari månad en fredagkväll kommer vi att boka en golfsimulator. Vi kommer då att ha ett trevligt samkväm dricka lite pilsner och käka något och testa svingen, blir som en liten after Work. Information om tid och exakt datum kommer på hemsidan och kommer att kunna bokas här.

Kvällen avslutades med lite Wii spel golf givetvis.

Mycket sent landade vi hemma och första tanken när man vaknade var att vi behöver spela golf när vi träffas annars blir det lätt lite för mycket av det goda flytande eldvattnet. En mycket trevlig kväll och möte.

Närvarande på detta möte:

Peter, Martin, Perra, Mange, Mattias

Vid tangentbordet

//Peter

P