tor. okt 28th, 2021

Stenne har länge varit och nosat på toppen men aldrig riktigt nått fram. I år kan han ha hittat den sista avgörande pusselbiten. Medans många andra scoutat reor på Dormy i jakt på bättre golfspel har Stenne valt en annan väg. Han har jobbat fram ett par nya glasögon vilket gett honom en supersyn men även ett nytt fräscht utseende.

I gårdagens Aalborgpremiär var det det dags för första riktiga testet och vilket succétest det blev. Stenne vann den jämna drabbningen, gick fullt på Glory holes och örnblicken gav honom även seger i närmast flagg.
Konkurrenterna var förbluffade.
-Jag fick pröva hans glasögon en kort stund och jag såg bättre än jag gjorde till och med på 30-talet, konstaterade Perra.

I övrigt var det en strålande premiär på alla sätt. Vädret var lite kyligt men mysigt och på slutet när solen tittade fram blev det som alltid magiskt vackert. Lite tråkigt att fjolårssegraren Adam samt toppnamnet Jacke avstod första tävlingen. Steen verkar ha hittat form tidigt och även kul att Winzell jobbade sig fram till en topplacering med bländande spel sista nio.

aalborg1_2018

Lämna ett svar

P