tor. okt 28th, 2021

 

Och det är tydligen fler än jag som är inne och planerarMen gamla hundar  har alltid gjort som dom vill

Dom är svåra att lära sitta och den här gamla hunden är jävligt sugen på golf i år.

Jag protesterar inte och han får som han vill en egen dag, ”Perradagen”:

Zedda dagen ett minne blott inga 36 håls rundor till Zeddas förtretJ

Men till allas glädje har jag på eget bevåg eftersom jag är bäst! Infört Perra dagen.

Vi rivstartar med 27 underbara hål på Vasatorps Gk måndagen den 30/4

 

Västra 9 plus rangen på förmiddagen.

Lunch

14:00 startar lag matchen på gamla banan 18 hål med ny sträckning.

 

PS Peter kommer inte gilla att jag är inne och planerar men det skiter  jag i för jag är bäst.Ds

By peter

One thought on “Skåneveckan 2012 närmar sig med stormsteg…”
  1. Jo i år verkar det som alla har blivit galna, och de som annars varit ganska sansade och trevliga har börjat hårdsattsa på gamla dar. Kul i och för sig men underligt. En som man kan lita på är väl Masse. Han är som vanligt tyst och har inte ännu börjat leta efter golfbaggen, som förmodligen ännu ligger kvar i kadetten han skrotade i höstas. jaja man ser ju fram emot en otroligt händelsrik 2012. /Magnus

Lämna ett svar

P