Rivalerna enade i sabotage?

Inför den åttonde deltävlingen är en sabotageskandal på väg att blossa upp.Det hela började med att en av tourens just nu hetaste spelare, Peter, kom in med ett önskemål om flytt av rundan på grund av att han har förhinder att spela på utsatt dag.

De två rivalerna Håkan och Perra, som inte brukar vara eniga i många frågor motsatte sig omgående en flytt av rundan. Tourens stadgar säger att flytt måste godkännas av alla för att den ska kunna ske.

Trots övertalningsförsök lyckades inte Peter förmå Håkan och Perra att gå med på flytt och därmed står orginalspeldatumet kvar.
-Jag försökte iallafall, men att övertyga Håkan och Perra är som att förvandla bly till guld, kommenterade en besviken Peter.

Där kunde denna historia slutat men det hela fick en ny vändning när anmälningarna började komma in. Plötsligt meddelade Perra och Håkan att de kanske inte kommer att kunna vara med på tisdag.
-Det är anmärkningsvärt om det skulle vara så att varken Håkan och Perra inte är med på tisdag. Då luktar det sabotage och en sällsynt utstuderad riktad attack mot Peter, säger en källa inom touren.

Tourledningen vill inte kommentera ärendet i nuläget men frågan sägs vara känslig. Ledningen bekräftar dock att varken Håkan eller Perra är anmälda ännu.
-Men anmälningstiden går ut på måndag klockan 12 och de har fram till dess att anmäla sig.

Kommer touren att vidta några åtgärder om det skulle vara så att de inte anmäler sig?
-Vi kommenterar inte hypoteser om sånt som kanske kan inträffa, svarar tourledningen kort.

P