ons. okt 20th, 2021

Kändistäta veckor avlöser varandra vid den här tiden på året och igår syntes många heta kändisar på stan. På Clarion hotell hittade vi Rallycuttarna (Världens bästa lag på Bäst/sämstboll Skåneveckan Rules) glatt poserande tillsammans med sång- och dansmannen Andrés Esteche. I vimlet fick vi en liten pratstund:
Det går rykten om att ni skulle vara lite ledsna efter tisdagens debacle där ni kom sist i Aalborg 5.
-Nej då inte alls. Vi var tydliga innan att vi inte hade några större förhoppningar om stordåd i den tävlingen. Samtidigt var det lite oväntat att det var så många som spelade bra.
Vilka tänker ni på då?
-Att Jacke och årets komet Peter skulle va bra var ju att räkna med men att de gamla gubbskinnen Perra, Pettson och Stenne ruskande till hyfsade rundor var lite oväntat. Peder är ju alltid bra på att snacka men den här gången visade han lite golf också. Att Silven och Steen kunde pressa Jacke och Peter var också riktigt kul och vi var bara glada att vi fick vara med och se det.
Vad händer härnäst för Rallycuttarna?
-Ja, det är fullt upp med nya projekt och vi har ett stort på gång som vi kommer presentera inom kort. I övrigt hoppas vi det droppar in lite utmaningar i Bäst/Sämstboll också såklart.

andres3

 

Lämna ett svar

P