ons. okt 20th, 2021

Aalborg 5 blev en stenhård historia som levde hela vägen till sista hålet. Det blev till slut så att Peder höll undan och vann på -6, endast ett slag för jagande trion Steen, Adam och Håkan.
Peder var också den enda som prickade full pott på den kluriga Glory holesen.

När värdarna Masse och Winzell bjöd in till Eclectic var det en fin kväll, goda mackor, godis, kaffe och härlig mystävling.

Den sista bollen, mysbollen, gick Mattias och Peter och de var, tillsammans med Silven, hetast första nio. När sedan andra varvet började blev dessa fast i fältet medans många andra förbättrade sig.

Håkan gick fram som en ångvält, Steen och Adam navigerade sakta men säkert upp genom fältet men det var till slut Peder som satte en birdie på 17 som förde upp honom i ledning. Närmast att nå Peder var Håkan som hade en sexa på sista hålet och hade med ett par nått fram till Peder.

Resultat:

Vi noterar också att:
*Resultaten är strålande. Jacke och Mattias såg närmast chockade ut när de efter rundan snabbt studerade resultatlistan och konstaterade att deras rundor på banans par enbart räckte till delad sjundeplats. Sex birdies totalt, bara 3 av 14 spelare på röda siffror. Det är en ny nivå i år.

*Fortsatt glädjande är också det stora deltagarantalet. Återigen kom 14 gubbar till start!

*Formidabel succé har det också blivit det här med värdskap för tävlingarna. Det känns som att omröstningen om årets värdpar kommer att bli en tuff historia.

Leaderboarden
Från och med denna runda räknas de två sämsta rundorna bort. Jacke är i fortsatt ledning följd av Mattias men Adam och Steen kommer med stormsteg. Peter avancerar i fältet och har nu vittring på tätkvartetten.
Oerhört tight mellan placeringarna

aalborg5_result2

Leaderboard utökad

aalborg5_result_big2

Formkurvan. Mycke jojo bland formkurvorna men man kan se att Jacke, trots att han leder har en vikande formkurva. Peter och Steen har en fin stigande kurva medans Mange, Stenne och Winzell har en lika ful åt andra hållet.

aalborg5_formkurva

Lämna ett svar

P