ons. okt 20th, 2021

Någonstans runt hål 3 utbrast Perra spontant
-Välkommen till Cirkus Zeddrick.
Då visste inte Perra att det bara börjat. Zeddas första nio hål på TC var en uppvisning i att misshandla en golfboll på så många olika sätt som möjligt. Han värmde upp med några ruffslag och ett par enkla duffar men sen följde det mesta. Det small bland träden, han hittade en halvö med ett pumphus att slå ifrån men framför allt var det duffarna som märktes mest. Det var duff på duff och på sjuan snodde han Perras patentkommentar:
-Nej, det här är inte roligt längre.

Men han reste sig igen.
Monsterdriven på nian visade lite av vad som var på gång men det var inte förrän efter ett vansinnesutbrott på tolvan som vändningen kom. Han började träffa bollen och på fjorton kom det, genom en magisk putt, årets mest välförtjänta birdie från Zeddrik.

Övriga i Zeddas boll var Håkan, Perra och Mattias. Håkan och Perra höll sams och spelade båda två stundtals riktigt bra golf. Håkan bollträff var briljant. Perras bollträff var inte lika briljant men visade ändå stundtals prov på fint golfspel. Innan Zeddricks cirkus drog igång han Cirkus Perra värma upp bollen lite på ettans tee när han hittade stenmuren 50 meter framför utslagsslagplatsen. Alla undrade var bollen tog vägen ioch några sekunder senare slog den ned strax till höger om utslagsplatsen.

Mattias cirkus kom på andra hålet där han hade två bollar i vattnet och en uppsala i protokollet. Sen tog det sig. Drivern var lika bra som under gårdagen och närspelet var bättre. Mattias blev bäst i bollen tätt följd av Perra och Håkan. Och sen kom Zedda.

I den andra bollen var det Pettson som var resultatmässigt bäst och Masse som sackade. Efter runda fick vi besök av Masse i soffan för lite kommentarer: -Nej, jag var i vattnet hela tiden idag. Massor av vatten.

Var det nån i bollen som spelade bra då?
-Mange och Fredrik…jaja, och så Peter också. Peter spelade riktigt bra första nio sen blev han trött och började missa. Manges utslag var fina och Pettson missade nästan ingenting, konstaterade Masse när han i soffan avnjöt Pettsons birdiewhiskey.

Dagens spel var det första i slaget om Skåneveckantrofén där just nu Östergarnsfalangen ligger i täten. Mattias är i täten tätt följd av Pettson. Strax efter det ligger ett koppel av hungriga vargar i form av Mange, Perra, Peter och Håkan. En smula efter det ligger Zedda och Masse.

Imorgon är det dags för lagtävlingen igen där det efter gårdagen är helt lika. Imorgon möter Håkan och Masse Peter och Zedda i en het match. En psykologiskt tuff match väntar för Östergarnsfalangen när Pettson och Mattias drabbar samman med Perra och Mange.

 

By Magnus

Lämna ett svar

P