tor. okt 28th, 2021

Vädret, skadeproblem och svärmorskalasavhopp. Det har varit stökigt runt SVV Open som avgörs i helgen.

Precis som i OS-golfen är det många tunga namn som valt att avstå årets tredje major. I Rio har det varit zikaviruset som gjort att många golfare valt att avstå men här är det andra orsaker. Masse har beredskap, Winzell brottas med barnvaktsprobelm, Totte är tyst som en mus och Perra ska på kalas vid svärmor. Utöver detta går Pettson en kamp mot klockan för att bli spelklar efter sin brännbollsskada och dessutom har Jocke aviserat att han kanske inte kommer på grund av sjukdom.

Detta har gjort att frågan väckts om det verkligen är rimligt att spela en major med så många tunga namn borta? Tävlingsledningen bemöter kritiken:
-När skolbarn om 50 år läser resultatlistan från SVV Open 2016 kommer de att se vem som vann titeln och äran men det kommer inte stå vilka som inte var med. En majorvinst är alltid en majorvinst.

Men nu visar det sig att SVV Open kanske får ett oväntat men välkommet dragplåster i form av legendaren Zedda. Det var under gårdagskvällen efter det att Zedda checkat in på Facebook vid Skansport som ryktena tog fart.
Tävlingsledningen igen:
-Zedda verkar ju vara på ön och självklart finns det alltid en plats öppen för honom om han vill vara med på lördag. Vad vi hört har han inte med sig klubborna men det är ju ett enkelt problem att lösa. En sån bollvirtuos som Zedda kan ju spela med vilka klubbor som helst så vi kan säkert plocka ihop ett set till honom.

Inchecknignen som satte fart på ryktena

zedda

Lämna ett svar

P