ons. okt 20th, 2021

Idag, med två veckor kvar till Skåneveckan, kom det väntade beskedet från spelbolagen.Allt spel på Perra som vinnare av Skåneveckan är stoppat!

-Fram till igår var det mest rykten men efter Perras uppvisning på Kronholmen igår är det bara att inse fakta. Perra är för överlägsen för att vi ska kunna erbjuda odds, kommenterar representanter för spelbolagen.

Precis som kommentaren antyder var det Perras uppvisning på Kronholmen igår som fick spelbolagen att stoppa spelet. Perras första runda för säsongen blev en kavalkad av golfgodis som slutade på 33 poäng.
-Perra har verkligen utvecklat sitt spel under vintern. Jag gick bredvid och noterade att han är bättre på hela registret. Drivarna var mitt i fairway, inspelen satt klockrent och på greenen visade han stort självförtroende. Det var verkligen imponerande att se och jag kan inte i nuläget se hur jag ska kunna försvara min titel när han spelar såhär, konstaterade regerande Skåneveckanmästaren Mattias som inte kan ge nog med beröm åt Perras uppvisning.
-Att det slutade på 33 poäng var nog mest formalia. Han satte två bollar i vattnet på 18 men det kändes som det var mest för att undvika sänkning.

Att det är en ny och mer målmedveten Perra visade sig på flera sätt igår. Efter sin chockdebut var det inga större glädjescener utan istället gick han raka vägen in till shopen. Väl där lämnade han in klubborna för omgreppning och bokade en lektion till söndag.
-Slalomen har haft Stenmark och Tomba, backhoppningen hade Boklöv, simningen hade Phelps och Thorpe. Det känns om att Perra är på väg att göra som dessa genom att ta Skåneveckans vänner till en ny nivå.

Mycket fokus på Perra såklart men nu var det ju tre Skåneveckankillar till som gjorde debut igår. Mattias spelade darrigt och fastnade i duffträsket i mitten av rundan. Efter stabila sista nio vandrade han in på 30 poäng.

För Mange finns det en del att funderade på. Grandslagen satt fint med på green var det riktigt miserabelt. Han missade massor av puttar och det blev även för Mange ett besök i shopen efter rundan där han införskaffade en kolossalt tjockt puttinggrepp.
-Jag trivs bäst med att hålla i något grovt, var kommentaren till inköpet.
27 poäng på Mange.

Pettson blandade fina grundslag med riktiga bottennapp. Hans taktik med att krypa sig närmare och närmare bollen i stansen visade sig inte heller denna säsong vara vägvinnande utan resulterade i många quickhookar.
22 poäng på Pettson

By Magnus

Lämna ett svar

P