tor. okt 28th, 2021

Titelförsvararen Jacke närmar sig med stormsteg en ny inteckning i den gyllene peggen efter en ny fantastisk runda i dagens Aalborg 9! Stackars Slite GK blev bombat sönder och samman efter Jackes suveräna runda som slutade på hela -8 efter bland annat fem birdies.

Efter Jacke kom ingenting, sen ingenting men sen kom hela tre stycken på delad andraplats på fina -4. Det var Mattias, som fram till green också spelade drömgolf idag.
-Med en hetare putter hade jag varit med uppe med Jacke idag, sa en märkbart sur Mattias efter rundan.
Gubbligan med Stenne och Perra fortsätter att följas åt och trots att de gick i stressbollen samt hade sällskap av tourens störste uppviglare i bollen så klarade de att hålla fokus och båda komma in på fina -4. Ingen var förvånad när det efter rundan rapporterades om en rätt stökig boll där det funnits kastade klubbor samt där taktikdiskussionerna duggat tätt.

På femte plats kom hemmaspelaren Masse. Masse inledde uselt och hans bollträff var av modell toppning fram till någonstans runt hål 6. Från botten av fältet kravlade han sig uppåt och efter fina sista nio så kom han in på femte plats på -2.

Håkan och Peder (som hade en så kallad Lex Lasse i Gamebooken) delade femteplatsen genom att sluta på Par.

Pettson, som för dagen hade värdskapet lyckades inte följa upp förra deltävlingens resultat utan slutade 8 på +1.

Dagens tyngsta fall svarade Mange för och frågan är om inte hans chanser på en inteckning 2014 i gyllene peggen försvann i den kokande kitteln som Slite GK bjöd upp till idag. Det var inte Manges dag helt enkelt och han kravlade sig i mål på +4.

Sist var Peter som trots en birdie på tvåan inte fortsatt fick till liret och kom in på -7.

Mattias knep längsta drive och Jacke närmast hål.

I leaderborden hände det lite.
Jacke är i fortsatt ledning. Mattias klättrar förbi Mange. Masse blev kvällens raket då han kllättrade fyra placeringar. Stenne och Perra har en stenhård kamp om fjärdeplatsen och har fått lite vittring på topp tre.

>>Leaderboard

Lämna ett svar

P