tor. okt 28th, 2021

Att det blåste halv storm från nordväst hindrade inte Mange, Pettson och Håkan från att spela en kanonrunda och ta hem Aalborg 8 på -8. De kompletterade varandra på ett strålande sätt och turades på bästa Bästboll-manér om att spela bra och dåligt.

Toppmurklorna med Peter, Perra och Mattias hängde med första nio men blev sedan akterseglade sista nio och slutade sin bästboll på -3.

Tourledaren Jacke hade kämpig runda som redan innan den startade drabbades av ett bakslag när formstarke Lasse Silven lämnade återbud. Med sig hade han de två Aalborgdebutanterna Peder och Hasse. Remember the tight ones var aldrig nära tätstriden och slutade på +3.

Toppmurklorna fick bonuspoängen för närmast flagg efter en vacker järnfemma från Peter och Remeber the tight ones knep bonuspoäng för längsta drive genom Peder.

Dagens tävling hade även undertiteln moving day och detta var något som flera tog fasta på. Mest poäng plockade Mange och det förde upp honom till delad tredjeplats i leaderboarden. Även Pettson avancerade ett par pinnhål och har inför sista rundan en pallplats i sikte.

>>Leaderboard efter runda 8

Poängen i dagens ”The moving day blev enligt följande.

Mange 9+3 = 12
Håkan 9+2 11
Pettson 9+1 =10

Mattias 6+3+1 =10
Perra 6+2+1 =9
Peter 6+1+1 =8

Jacke 3+3+1 =7
Peder 3+3+1 =7
Hasse 3+1+1 =5

Resultat:

 

Lämna ett svar

P