Aalborg 10- the final battle…

Vi kommer gå utifrån Leaderboarden imorgon. Då blir det följande bollar:

 
Boll 1
Peder – Peder är inför sista rundan på 12:e plats och han har hamnat i ett litet ingemansland. Närmast jagar Peter, tio poäng efter, framför sig har Peder Steen, 7 poäng före vilken han kan passera om Peder får till det imorgon.

Håkan – Håkan har aviserat att han kommer gå all in sista rundan. Kaxigt har han gått ut med att han kommer att passera Stenne i totalen och då kommer Håkan att få jobba. Stenne har en betryggande ledning på 20 poäng mot Håkan.

Jocke – Jocke har när han varit med svarat för fina placeringar och befinner sig i ett getingbo med främst Steen, Håkan och Masse. En bra runda från Jocke kan ge en bra klättring i leaderboarden.

Peter – Peter har haft en tung Aalborgtour såhär lång. På västekusten för två veckor sedan hittade Peter tävlingsformen och finns den kvar efter en vecka i Barcelona blir Peter farlig.

Boll 2
Pettson – Pettsons tour har gått lite upp och ner. Fina placeringar har blandats med lågvattenresultat. Pettson får se till att försvara sin sjätteplats i leaderboarden för främst bakom jagar Lasse Silvén.

Silvén – Har ofta varit bra med uppe i toppen när han varit med i deltävlingarna men lider av att han missat tre deltävlingar och därmed har ett 0-resultat i bagaget.

Masse – Smygaren Masse har gjort en bra tour. Fina resultat i Aalborg 2, 3 och 6 men har tyvärr också han missat tre deltävlingar. Masse har lite hugg på Silvén framåt men får se upp för bakom finns Håkan och Jocke som jagar.

Perra – Perra har under hela touren gått en brutalt jämn kamp mot Stenne. Inför sista rundan är det fördel Stenne med fyra poäng! Kan Perras nya sving föra honom förbi Stenne upp på fjärde plats?

Boll 3
Stenne – har gjort en finfin debutsäsong och finns inför avslutningen på fjärde plats med 6 poäng upp till pallplats. Bakom finns dock hungriga The Machine. Stennes genrep igår, där han skramlade ihop 20 poäng, lämnade dock mer att önska. Ett par dagars fiberdikesgrävning i Hide påstås vara orsaken till att Stenne igår var kroppsligt tagen.

Mange – Mange var har varit uppe och huggit i täten och länge såg det ut som striden om förstaplatsen skulle stå mellan honom och Jacke iår. På slutet har Mange haft en svacka med ett par rejäla bottennapp vilket gjort att han sannolikt inte kniper Aalborgtiteln i år.

Mattias – Stark inledning av touren men sommarsvackan i mitten kostade många värdefulla poäng. Kan genom ett mirakel ännu nå förstaplatsen.

Jacke – Stabil hela säsongen som sämsta poängen är en 7:a. Allt talar för att Jacke kniper sin andra raka intäckning i gyllene peggen imorgon på Kronis.

P