Karaktärerna

Karaktärerna på 2010 årets Skånevecka:

(McEagle) PeterEn av grundarna till Skåneveckan, en som vill njuta när han är på golfbanan, vill lira mer men hinner inte. Skulle vara jävligt glad om han kunde hålla ihop en hel runda. Gjorde en Eagle 4 maj 2009. Hemmaklubb Gumbalde GK.

(McBirde) Håkan – En gammal karaktär som hittat tillbaka till golfen. Bror med McEagle som sänker på 2 och Håkan som bara lyckats sänka på 1 under.
Med dessa två i samma boll blir det Alltid bråk och diskussioner. 2011 skall enligt Håkan bli hans stora år, han storsattsning är att börja spela med Driver istället för spoon!

(McOldtimer) PerraOldtimern i gänget, har spelat golf sedan Jack Wennman gick i kortbyxor, kan glimma till ordentligt men kan också falla djupt,med från starten 2007. Riktigt dålig i golfspelet Wii men bra på att dricka maltwhisky. Hemmaklubb Visby GK.

(McPshyco) Zedda Eller Daniel som han är döpt till, med från starten 2007. En kille som har stora ambitioner, vill vara riktigt seriös med sin golf, har spelat bra ibland men går ibland för mycket på djupet.Har dock en stor potential. Stora farhågor att han kommer svika framöver?? han har blivit husägare!! en riktig “Svenne”. Hemmaklubb Villavolvovovve GK och Brollsta GK.


(McAnus) MangenKom med första året i år halkade in på ett bananskal. En stor tillgång som pådrivare får saker att hända är väl den som spelar mest av oss alla. Siktar på att bli singelhandikappare 2010…hm? Jobbar nu aktivt i styrelsen. Samt vår webmaster. Ett handikapp han har är att han blir så full jämt. hemmaklubb Gotska GK.

(McMegaSlice) MattiasHelt ny i Skåneveckan sammanhang men har lirat med oss denna säsong har tagit den vakanta platsen, en bra golfspelare med vinnarskalle, en smygare “En Ladiesman” vad vi förstår. Har fördruckit sig på Aalborg en trettondagsafton. hemmaklubb Gumbalde GK.

(McGrogg) FreddaÄnnu en kille från öster (Västra Baltikum) närmare bestämt Katthammarsvik. Fredrik är en kille med extrem vinnarinställning vill inte förlora om det så handlar om ölhävartävling eller armbrytning i bygdegården, golf är hans kall har spelat länge (dock inte sen Wennman gick i kortbyxor).hemmaklubben är den underbara Gumbalde. Fredrik en frisk fläkt han måste bara ladda sitt psyke för dom sedvanliga häcklingarna som många är mästare på i detta gäng…Har ännu inte blivit döpt i Aalborg som vi andra..det kommer.

(McMaserati) Masse – ny för året och oprövad i dessa sammanhang en kille som är mest känd som han som tog fram den ultimata Midsommardrinken “Sillagroggen” en skön blandning av sillspad och brännvin skall drickas solljummen en tung midsommardagsmorgon. Masse kommer att tillföra detta gäng en lugn och harmonisk stämning och krydda veckan med sina underfundiga kommentarer. Hans golfspel har vi ingen koll på men tror att kan vara en outsider som kniper den individuella slagtävlingen. hemmaklubb Slite GK
P