UTMANINGEN ANTAGEN!! “jag gömmer mig inte säger Peter”

Vi har fått tag i Peter när han hämtar andan efter hårt jobb denna vecka. Peter jobbar i restauranggrossistbranchen och det är bråda dagar nu. Peter förklarar “dom tror att jag gömmer mig men sanningen är att det är bara jobb som gäller så här års, han önskade också att han var kommunal eller statligt anställd framförallt under sommarmånaderna för dom verkar kunna spela hur mycket golf som helst” Därför har jag och min gamla kollega i “Dalhems Desperado” pusslat (avstår min enda sovmorgon denna vecka) och flyttat starttiden på söndag för att kunna möta dom förr så fruktade rallycuttrarna (nu kanske inte så fruktade längre). dom skrev “any time any Place” men har inte hört något från dom sen vi föreslog den nya tiden?

 

Hur som helst dom har dagen på sig att anta tiden på söndag annars hamnar dom återigen i “Fegisfacket” jag och Lalle vill precis som Bogrens utmana dom i en ren Bästboll, det skall väl inte vara några problem då dom här grabbbarna som behärskar alla spelformer inom golfen.

 

P