Solen lyste över Aalborg 2

Solsken, en svag bris och en fin bana. Ikväll var Aalborgtouren tillbaka där det ska vara. Dagens tävling var Poängbogey och många såg sin chans att kunna peta ner Jacke från vinnarspåret.
Men…
Jacke verka i princip omöjlig att slå såhär långt i år. Efter en ny stark runda ramlade han återigen in som etta på 34 poäng. Andra platsen delade tre spelare på. Peter, Peder och hemmaspelaren Masse fick alla 32 pinnar. Peters första nio gav inte intryck av stordåd men han vaknade på slutet och med bland annat en birdie på 15 blandade han sig i toppstriden.
Masse var med i täten hela rundan men hade inte tillräckligt med krut på slutet för att matcha Jacke. Peder var smygaren som låg strax under tätkänningen fram till en stark avslutning.

Stenne hamnade i en buske och fick droppa

De fina förutsättningarna hade lockat hela 12 spelare till Aalborg 2 och ikväll var det ett väldigt jämnt och väl samlat fält. Perra och Håkan var namn som tidigt var uppe och högg i toppen men sista nio ramlade de båda bakåt i leaderboarden. Håkan lyckades hejda fallet vid vid en delad femte plats men Perra fall blev dessvärre hela vägen till botten.
Nyblivne singelhandicaparen Silven kämpade tappert men slagen han blivit av med under kort tid hade behövts idag och han delade sjundeplatsen med Mange.
Manges första nio satte honom i slagläge men svajig inledning sista nio gjorde att han ramlade bakåt.

Steen och Mattias var med i två-tre hål sen var de borta från allt vad tätkänning hette. En som inte heller hade med täten att göra var Pettson som rundan igenom låg och brottades med sista platsen. Pettson fick dock till spelet på slutet och hade chans att smita förbi Perra och Steen men med en dubbel på sista hålet blev det ändå en delad sista plats.

Leaderboard Aalborgtouren

P