Skåneveckans vänner i Nordea tour

När det vankas stortävling i golf på Gotland kan givetvis inte Skåneveckans vänner hålla sig borta. På tisdagens ProAm fanns det med en stor delegation representerande Keges och Svenska spel.

Keges gick segrande i denna batalj och kom dessutom med sitt lag tvåa i hela ProAmen. Återigen var det starka lagspelarna Jakob och Perra, som tillsammans med proffset Oskar Henningsson ledde fram sitt Keges till den imponerande andraplatsen. Peter var också med i Kegeslaget men enligt de flesta rapporter (utom dem rapporter som kommer från han själv) var det inte en av Peters bästa dagar på banan.
-När jag såg honom såg han ut att ha det kämpigt och han verkade mest vara på sidan av banan, säger en annan deltagare som helst vill vara anonym.
———
Redigerad i efterhand:
I efterhand påstår sig den anonyma källan att han blivit felciterad. Han menar nu att Peter inte alls hade det kämpigt.
———

Svenska Spel-laget hade det lite tuffare och det blev mycket bolletande för deras proffs Patrik Sjöland. Mange höll uppe sitt spel bra meh Håkan och Johan hade det enligt uppgift tuffare.

Skaneveckan.se fanns givetvis på plats och dokumenterade lite film och bilder. Filmerna innehåller en del unikt värde i form av två riktigt darriga utslag från Mange och Håkan på första hålet. Vi kommer dock att hålla lite på dessa filmer för att plocka fram dem vid väl valt tillfälle.

P