Skaaneweek 2012

Hur är det med er Golfhundar?

Hör inget ifrån er??

Satt en liten stund efter jobbet idag och jobbade lite på vår resa. I år är som Mange säger ett underligt år. Första året sen vi drog igång det här för mer än sex år sedan som jag inte hunnit med att engagera mig fullt i Skåneveckan.

Det har varit och är helt otroligt mycket jobb som tar tid från det så roliga och viktiga golfplanerandet. Men det skall väl ordna till sig i år också när vi kommer hem till Alice igen och kära Vasatorp.

Har föresten pratat med kansliet ett par gånger på Vasatorp och deras klubbchef ett par gånger. Jag fick äntligen ett mail av honom idag med en bekräftelse på vårt dealande som inte var det lättaste med greenfee biljetter som hade gått ut m.m.  Till och med Matz Bengtsson har fått ringa upp (har kanske fått två klubbchefer i luven på varandra) Vasatorp och förhandlat för Skåneveckans Vänner.

Snackade senast med  Barsebäck idag och allt verkar lungt dom har inte haft så bra väder än men Dei kåmmmer som Skåningarna säger.

Söndagen den 29/4 hämtar jag och Oldtimer vår buss och lastar lite på Keges sen hämtar vi Mc Megaslice ca 14.30, Mc (va fan heter Håkan) hämtar vi sen ca 14.37, åker hem till mig och lastar i min bag och där kanske Mc Masserati möter upp?

Vidare ut på landet igen och hämtar upp Oldtimers bag på Djuplunda och Mc Grogg ca 14.55 Därefter ut i Visbys svar på Bronx (Vibble) där hämtar vi Mc Anus ca 15.09. Tiderna är mycket preliminära …

Genomgång av spelordning körordning m.m. på båten i förhoppningsvis ett konferensrum.

Tänk på att packa med er trivseldryck (bärs, whisky m.m.) Vår Bryggerisponsor har dragit ner på budgeten i år. sänglinne finnes.

Vidare så kommer nästa vecka bli en helvetes vecka för undertecknad säljmöten,mässa i sthlm torsdag fredag, fredagkväll 50 års fest med Timbuktu, lördag 40 års fest, söndag åker vi…. puh!

 

Svinga lungt Swingers

Mc Bagel

 

 

 

P