Rallycuttarnas utmaning: Slå oss och vi arbetar gratis i er trädgård!

Mytomspunna Rallycuttarna kommer nu med en sensationell utmaning. Om någon lyckas med det som ingen ännu lyckats med denna säsong, alltså att besegra dem i golf, så lovar de 4 timmars gratis trädgårdarbete för deras banemän!

Många blickar nog ut över en trädgårn fylld med löv och annan bråte som behöver snyggas till lite inför vintern. Kanske ännu trädgårdmöbeln ska in? Kanske ska det huggas lite ved eller också kanske den där häcken behöver trimmas till lite.
Nu finns ett erbjudande till den som vill ha hjälp!

Rallycuttarna ger nu Skåneveckans vänner en unik chans.

Vad är nu detta?
-Ja, det verkar inte vara någon som vågar utmana oss längre så vi tänkte höja insatsen lite. Om nån utmanar oss och slår oss på söndag så lovar vi att ställa upp gratis och arbeta i deras trädgård. Det ska vara traditionella trädgårdsysslor som lövräfsning, eldning eller annat som hör till i höstsysslorna i en trädgård. 4 timmar totalt bjuder vi på och de får fördelas hur de vill även om vi givetvis gärna jobbar i team precis som vi gör på golfbanan, förklarar Rallycuttarna.

Kräver ni något motbud, alltså vad händer om ni vinner mot utmanarna?
-Nej, i det här finns ingen insats för de som hakar på utan det är enbart en win-win om man ser det så. Jaja förutom att de som ställer upp sannolikt inte kommer vinna förstås.

Söndag kl 08.00 slår vi ut!

P