mån. okt 25th, 2021

RallyCuttarna tog sig igår ann en utmaning från Anne och Totte på Slite. Därmed utmanade ”The Cutts” även en av grundbultarna i Skåneveckans vänner i form av att både women och dogs fanns med på rundan.
Det straffade sig. RallyCuttarna blev utklassade, förnedrade och matchen var över redan på 12:e green när storspelande Anne smekte i en omöjlig birdie.
-Vi lyfter på alla hattar vi har för Anne och Totte som var helt omöjliga att rå på idag. Det var kul att få uppleva Slite samt roligt att få titta på så fin golf, kommenterade RallyCuttarna efter brakförlusten.
Därmed rök RallyCuttarnas andra liv och nu är det bara sju liv som ska släckas för att förpassa RallyCuttarna till graven för alltid.

Redan innan rundan skulle börja var det stimmigt. The Cutts ville som vanligt spela Bäst/sämstboll men Bogrens passade bestämt på det och förklarade att bästboll var det som gällde.
Tidigt syntes varför. Fram till hål sex spred Totte bollar likt en gödselspridare och bidrog inte mycket.
Anne däremot, ja hon storspelade och plockade bästboll efter bästboll.

Psykkriget var även suveränt spelat av Bogrens. Redan på hål tre sänkte de Magnus så hårt att han inte hämtade sig på hela rundan.
Efter ett bra utslag skulle Mange spela in på green men bollen letade sig istället ut till höger bland träden. Bogrens hund, som tog sig ett dopp i vattnet, hörde träträffen och satte fart i riktning mot det. Sekunder senare kom han tillbaka bärande på Manges Taylormade 88 och med ansiktsutrycket:
-Det där var inge vidare slag så jag hämtade den så du får slå om, la han bollen varsamt vid Magnus fötter.

Bogrens bjöd på en fri dropp men det var för sent. Mange sänktes där och hämtade sig aldrig.

Anne fortsatte storspela och sista nio kom även Totte igång. The Cutts kämpade men ingenting bet och med bland annat tre birdies på sista nio (två från Anne och en från Totte) pulvriserade Bogrens Rallycuttarna.

>>Leaderbord

 

Lämna ett svar

P