Pompa och ståt i Aalborg 4

Det var högtidligt värre då hela gänget inför starten ställde upp för inmarsch och nationalsång innan klockan ens slagit 8.00.

Här finns konserten: Skåneveckans vänner tolkar Nationalsången:

När GK i den arla morgonstunden bjöd på bra förutsättningar. Fin bana, lite vind och solen var framme för det mesta. Mattias var, trots försovning, avsaknad av både nikotin i kroppen och bensin i bilen den som bemästrade Gubbpissarundan bäst. Mattias tog storslam med att vinna tävlingen, närmast hål och längsta drive. Jacke kämpade sig till en andraplats och Peter kom tredje längst med sin flagga då vi hittade den i en fairwaybunker på 18.

Den första att sätta ner sin flagga var Håkan och den strax framför tee på 16:e hålet. Runt green på 16 hittade vi ett gäng flaggor och bakom green på 17 stod de flesta övriga.

Resultatet efter Aalborg 4 finns här. Det är en kvartett i toppen som ryckt lite och därefter jagar Winzell lite i ingemansland. Från plats 6 och neråt är det stenhårt. Många omkastningar kan det bli efter nästa tävling då de två sämsta resultaten räknas bort.

aalborg4_result2

P