mån. okt 25th, 2021

Rekordtidig start blev det för Aalborgtouren och vädret såg länge tveksamt ut. På vägen ut till Kronis körde vi igenom ett snöoväder men väl på plats på Kronholmen tittade solen fram. Sol och lite kyliga vindar första nio men sista nio gick i solsken och vindstilla. En som hittat formen tidigt är Perra som tidigt tog kommandot och med en birdie på nian var han i storledning efter halva rundan.

Steen var den som jagade närmast men han kom aldrig ikapp utan Perra imponerade hela vägen i mål. Adam och Steen delade på andraplatsen och därefter kom en Peter som dansade på greenerna.

Mattias och Stenne totalbommade på Glory holen och blev straffade för det. Det nya greppet med tre längsta drive gjorde att  Adam, med hjälp av en snygg drive på sista hålet, tog in ett extrapoäng på Perra och delar därmed totalledningen i touren med Perra. Övriga longdrivare var Totte o Stenne.

Dagens tävlingsvärdar var Stenne och Steen som satte ribban på en bra nivå. Kul tävlingsupplägg med mixad tee och goda mackor och kaffe efter hål nio.

>Resultaten (Gamebook)

Aalborg2017r1ver2

Lämna ett svar

P