Magisk sommarkväll och en stark slutspurt av Steen

Den ljumma sommarkvällen bjöd på en magisk inramning när Aalborg 2 avgjordes med nytt deltagarrekord. Det blev en av de två värdarna som vann historiska Aalborg 2. Johan Steen svarade för en mäktig slutspurt med att bara gå ett över banans par från det trettonde hålet.

sol
Perra, som under roadtripen cream de la cream visade upp kastrofal golf, lyckades hitta tillbaka till formen och knep en finfin andraplats. Perra gick i sista boll och dramatiken i klubbhuset var stor när de övriga väntade in Perra som hade slagläge för seger inför sista hålet. Dessvärre hittade inte Perra fairway nån gång på 18 och gick i på en dubbel.
Jacke var uppe i ledning några gånger under rundan men nådde denna gång tredjeplatsen. I ledningen var även rookien Adam men han hängde inte med när Steen och Perra drog igång sina starka slutforceringar.

Jocke Söderstrand gjorde Aalborgdebut men har långt kvar till storformen. Han fick slita hårt men kom till slut på röda siffror han med men fick ändå finna sig i jumboplatsen.

Kvällens värdpar Steen och Peter hade dukat upp Aalborgstourens största prisbord någonsin och bjöd även i övrigt på ett mycket fint arrangemang med en uppskattad ny tävlingsform.

 

P