Nya ledare i BB Irish Rumble: Det här kan mycket väl räcka hela vägen till middag på Black Sheep, spår experten.

Under lördagen fick vi en ny ledare i BB Irish rumble. Och vilken ledning det blev! Perra, Mange, Tommy och Mattias gick i mål på -24 vilket är det nya resultatet.
-Det här är en fantastisk score och jag känner att den här kan räcka hela vägen till middag på Black Sheep arms. Planeringen och genomförandet är gjort med skalpellik precision, konstaterar expertisen.
rumble
Mange hade en dröm och drömmen var att skräddarsy en boll för att ta sikte på att få till ett toppresultat i BB Irish rumble. På lördagsmorgonen stod de utvalda på tee och pressen var naturligtvis stor.
De utvalda var, förutom Mange själv, Perra, som gått från klarhet till klarhet senaste tiden. Mange hade givetvis en plats för Mattias som var med som den stabile spelaren som skapar trygghet i bollen men grädden på moset och nyckeln till succén skulle visa sig vara Tommy W.
Tommy gjorde debut på Kronis och vilken debut det blev. Han storspelade första nio och ledde fram kvartetten till ett bra försprång inför sista nio.
Mange själv gick som tåget och när det skulle till att avgöras efter hål 12 spelade alla stabilt och hjälpte till att föra fram laget till en ny succéledning i BB Irish Rumble.
P