Ny storkross när Rallycuttarna återuppstod

Egentligen var det tänkt att de mytomspunna och obesegrade Rallycuttarna inte skulle gå någon match den här säsongen.
Men så kom utmaningen och Rallycuttarna återuppstod.

Utmanarna var Keges Knallhattar i form av Jacke och Peter. Resultatet, ja det blev ungeför som det brukar bli när Rallycuttarna spelar Bästboll/Sämstboll Skåneveckan rules. Seger med 13 upp.

Knallhattarna öppnade starkt och efter 3 hål var de 4 upp. Sen hände något och vid utslaget på hål 7 var plötsligt Rallycuttarna 4 upp. Rallycuttarna fortsatte rycka och halvvägs var det 9 upp.

Knallhattarna sprattlade till en lite på hål 11/12 och var som närmast 4 efter men sedan handlade det bara om Rallycuttarna hela vägen in i mål och när summeringen gjordes efter 18 hål var det alltså 13 upp.

På efterföljande presskonferens ute på vackra och för dagen fantastiskt vårsköna Kronis hamnade som vanligt mycket fokus på spelformen Bästboll/Sämstboll.
-Rallycuttarna behärskar den här spelformen till fullo och det är psykologiskt mycket jobbigt att möta dem. De siktar på bunkrar för att få sandipar och när vi kom på att det var så man skulle göra kontrar de med att göra birdie, konstaterade en inte alltför uppgiven Jacke efter förlusten.

En titt i scoren vittnar om att Jacke hade rätt. Rallycuttarna plockade bonuspoäng på hela 4 birdies och 3 sandipar idag.

I övrigt bjöd dagens runda på helt perfekta förutsättningar. Vindstilla, soligt och redan en bana i mycket bra kondition.

P