McAnus spände ringmuskeln

Dagens runda på Kronis bjöd på kalasförutsättningar. Ingen vind, solen tittade fram och banan var i finfint skick. Den som trivdes bäst var Mister Magic Stick, McAnus Jakobsson.

Visst blandade han lite lite men efter bland annat två birdies ramlade en bakfull McAnus in på fina 32 poäng och visar därmed att han blir att räkna med i Skåneland.

Första nio gick dock Magnus i skuggan av Johan som spelade drömgolf. Johans klubbor verkar ha mått bra av vintervila och tillsammans bjöd Johan och hans klubbor på golfpoesi.

Perra och Mattias spelade dock katastrofgolf första nio. Perra hade för dagen valt fel byxor och led stort av detta felval då byxorna gång på gång ramlade ner under rumpan på honom. Mattias hade problem med det mesta utom kanske just byxorna. 12 poäng på Perra och 9! på Mattias ledde till ett krismöte efter första nio. De kom fram till att för att få nytändning så utmanade de Johan och Magnus på en bästboll/sämstboll sista nio. Detta gjorde susen och de började båda spela bättre.

Matchen säkrade de på 17:e hålet då Mattias birdie och Perras par ledde The Dream team fram till ointagliga 5 upp med ett hål kvar. Johan var mänsklig sista nio men Magnus höll ihop det bra och blev till slut rundans stora man.

P