Massaker i challenge of champions

Det var ett uppsnackat och svårtippat prestigemöte. Det blev en massaker av sällan skådat slag.
22 upp!
Det är ofattbart, otroligt och på gränsen så att det inte går att förstå.
-Först Stenson och sen det här. Svensk herrgolf levererar verkligen just nu, konstaterar en välkänd golfjournalist.

På ena sidan stod laget som tog hem tuffa French connection i somras. Laget, anförda av formstarka The machine som tillsammans med Aalborgtourvinnaren var knapp favorit bland förståsigpåarna.

På andra sidan stod myomspunna Rallycuttarna. Ett lag som vandrat igenom säsongen obesegrade och tagit skalp efter skalp i favoritspelformen bäst/sämstboll.

Rallycuttarna spände bågen och skickade iväg pilarna. De landade gång på gång, mitt i hjärtat på the machine vars motor redan från start hackade ordentligt.
Det var dubbel efter dubbel. På hål sju tog Machine ett poäng och trodde på ett trendbrott men vid kaffet på nian var ställningen just 9 upp till Rallycuttarna.

Efter kaffet fortsatte massakern. Jacke brottades med en besvärlig hook hela dan och Machine hade träffbild av varierad karraktär.
-Jag vet inte vad vi ska ge för tips. Den här driven quickhookade du ut i ruffen, förra slicade du högt och den innan det slog du spikrakt in i ett träd, analyserade en hjälpsam Magnus vid ett tillfälle sista nio.

Rallycuttarna höll sig dock på banan och när Mattias vallade in en slicad drive via ett träd mitt upp på fairway på 16 samt följe upp med ett birdie var hade motorn i the machine skurit för länge sen.

Det hela slutade alltså på 22 upp vilket är ett nytt Skåneveckanrekord.
Tidigare har Peter/Magnus slagit Perra/Zedda “ett par gånger” med 14 upp på Troxhammar. Det är även så att Mange tillsammans med Peter slagit Perra/Martin med 18 men det nya rekordet är alltså ofattbara 22 upp.

P