Interimstävlingskommittén presenterar resultatet och har fattat beslut.

Med en färsk medlemsundersökning i ryggen känner sig Interimstävlingskommittén mogna nog att fatta beslut angående den protest och önskemål om flytt av Aalborg 8 som inkommit.
Men först de viktigare frågorna i medlemsenkäten.

Här följer en sammanfattning av resultatet. Längst ner på sidan finns länk till detaljerad information.

Masse verkar inte ha någon större chans att få igenom sin protest om att SVV Masters ska spelas om. Hela 61,54% anser att han inte har en chans att få igenom sin protest så därför begraver vi den.

Den spännade frågan var om någon av Jackes skandaler kunde nå upp till Rosa Buss-skandalen men svaret på detta blev nej. Rosa Buss-incidenten är enligt medlemmarna Jacke största skandal. Som nummer 2 kommer incidenten där han sköt en golfboll på sin egen hund.

Peters främsta egenskap var vi lite sugna på resultatet och det visade sig, något överraskande för många kanske, att det var att han är en bra lismare som vann. Tvåa kom den som i förhandssnacket varit segertippad, att han alltid favoriserar Perra.

Perra driver finns det många funderingar om. Överlag så verkar dock de flesta av medlemmarna att han borde lägga ner den. En djupare analys av svaren säger dock att den fungerar hyfsat bra när det regnar eller blåser motvind. Däremot verkar alla vara ense om att det är när Perra blir trött i ryggen som drivern sviker som mest.
Mycket intressant analys.

En jordskredseger blev det för ett alternativ när vi valde vad Håkan tillför i Skåneveckans vänner. 53,85% av rösterna sattes på alternativet att han är bäst på att reta upp Perra.
På denna fråga kom även ett fritext svar med och det verkligen skrivet med kärlek. Någon av oss tycker såhär om Håkan:
Håkan tillför bara glädje och hjärta i gruppen och är en av de stora stöttepelarna när det svajar i klubben. Han är oerhört viktig för att allt blir som det bestäms enligt protokoll, han håller ihop hela klubben och han puschar alltid alla spelare under tävlingar, kort sagt han är viktig för att klubben skall fortsätta att finnas – han är klubbens fundament för kärlek och hjärta

Nu till frågorna rörande protesten.
När det gäller omständigheterna kring Aalborg 1 så säger undersökningen att alternativ 1 vinner:
Kasta hela härket i papperskorgen där det här hemma. Tävlingsledningen gjorde rätt som bröt rundan och resultatet ska gälla!
Det känns skönt att se att det finns ett brett stöd och acceptans för Tävlingsledningens beslut.

Tävlingskommittén medger dock att det finns oklarheter runt Aalborg 1 och är villig att godta att den spelas om. Däremot kan vi inte gå emot medlemmarna helt och bifalla protesten rakt av.

Tävlingskommitténs beslut blir därför såhär:
Tävlingsresultatet för Aalborg 1 annulleras, däremot är det upp till Håkan och Perra att ansvara för att tävlingen spelas om. Det kan vara bra, eftersom de nu verkar vara så goda vänner.
Håkan och Perra får bestämma spelform, spelplats och datum. Tävlingen måste genomföras innan Aalborg 7 spelas. Spelformen ska vara kompatibel med Gamebook.

När det gäller frågan om flytt av Aalborg 8 har tävlingskommittén beslutat att bifalla det undersökningen visar. 62,96% kan inte ha fel.
Nytt datum för Aalborg 8 blir lördagen den 29 augusti.

>>Detaljerad information.

Vi tackar de 27 personer som deltagit i undersökningen.

P