Fantastisk mycket bra golf i den ljuvliga Slitekvällen

Aalborg 6 blev på många sätt en dundersuccé. Fullt deltagarfält, härligt väder, 8 birdies, 3 sänkningar och ett nytt rumblerekord.
Ja, ordet fantastiskt har väl knappast passat in bättre för att beskriva Aalborg 6.

Slite bjöd på vackert väder och nydressade greener när Aalborg 6 avgjorde i en klassisk poängbogey. Peder stod själv som värd och hade stekt perfekta ägg till mackor smarriga mackor.

Tommy Wikström gjorde debut i touren och gick på knock direkt genom att tidigt rycka ifrån med sina fina järnslag. Toursuveränen såhär långt, Adam, visade också prov på strålande golf han vandrade runt första nio på 2 över banans par.
Tommy och Adam var i en klass för sig och turades om att toppa leaderboarden. När Adam satte birdies på både 15 och 17 blev det den avgörande dolkstöten som gav segern med 40 poäng.
Tommy var god tvåa 38 poäng och Pettson smög sig med en starka avslutning upp som trea på 37 poäng.

Längsta drive och närmast hål ägdes av Johan Steen.

Värt att notera är även att samtliga bollar valde att spela en Irish rumble och det blev riktiga toppresultat på alla tre. Winzell, Masse, Adam och Peder rumblade in på finfina -14. Ett bättre, -15, kom Håkan, Perra, Peter och Stenne.

Tommy, Pettson, Steen och Mattias slog dock till med ett säsongsbästa och övertog ledningen i BB Irish rumble challenge genom att gå in på -18.

I totalställningen behåller Adam ledningen. Perra balanserar nära kvalgränsens för Östergarnsfalangens matchspelrumble men sitter ju säkert på grund av segern i Skåne.

>Leaderboard Aalborg 6…

aalborg_r62017

P