Fantastisk gubbpissargolf på nationaldagen

För andra året i rad var När GK spelplatsen för Aalborgtouren på nationaldagen och givetvis var det till flaggtävling som tävlingsvärdarna Peter och Jocke bjöd in till.

Det blev en dag att minnas! När bilarna sladdade in på parkeringen i den arla morgonstunden stod solen redan på himlen och vinden hade tagit sovmorgon. Strålande väder, strålande golf och en avslutande hamburgartallrik som grädde på moset.

Stenne var först att sätta ner sin flagga men han kom hela vägen till hål 17. Mäkta imponerande var att resterande flaggar klarade sig hela vägen till sista hålet samt några längre till och med längre än så.

Fredrik och Mattias flaggor hamnade båda i hål på 18 men Adam och Jacke kom varvet runt med varsitt slag kvar och delade därmed förstaplatsen.

Jocke bombade sin drive längst och resterande poäng gick till Jacke och Mattias i längsta drive. Mattias knep poängen för närmast hål.

De två glory holen gällde att välja ett hål på vardera nio där man skulle göra par. Många poäng i potten och dessa krävde sina offer. Adam, Jacke, Pettson, Mattias tog full pott medans Perra och Stenne missade en och klarade en. Jocke, som brottades med en jobbig puttfrossa stora delar av rundan, gick på en mina och bommade båda.

Sammantaget en fantastisk förmiddag ute på När som avslutades med en god hamburgarlunch. Stort grattis till värdarna Peter och Jocke för detta gedigna arrangemang.

I tourställningen ångar Adam på i dunderfart!
Såhär ser det ut. Tror det är rätt men sifferkillarna får kolla att rätt siffror hamnat i rätt kolumner.

aalborg_r42017

Det var inte Jockes dag. Han hade det jobbigt att hitta till hål på green med hittade hål i ruffen.
bolln2

P