EXTRA: Stenne kallas till förhör imorgon!

Det hände en hel del omkastningar i ställningen i SVV Championship efter förra helgens extraevent Bröderna Brothers bästboll.
Uppgifterna gjorde gällande att det under lördagskvällen ska ha skett en omröstning bland deltagarna där alla ska ha röstat för att samtliga deltagare skulle få 49 poäng (50 för de som vann) i totalen i SVV Championship.

Surt tyckte de som inte kunde vara med men eftersom det skett en omröstning verkade dock allt vara i sin ordning och poängen som delades ut var giltiga.
UNder veckan har det dock dykt upp indikationer som pekar på att omröstningen kanske inte gått helt rätt till och vad som verkligen hände har varit svårt att få en korrekt bild av.

Delar av tävlingsledningen träffade idag Håkan och han svarade undvikande på frågor runt denna omröstning.
Även Magnus svar om denna påstådda omröstning lämnade mer att önska.

För att bringa klarhet i det här kommer därför det i samband med morgondagens Aalborg 7 att hållas ett förhör med Stenne för att försöka få klarhet i det här.
-Det är självklart viktigt att det här blir rätt. 49 poäng är mycket och vi kommer gå till botten med detta. Har det skett en regelrätt omröstning där alla röstat för detta kommer givetvis poängen stå kvar men finner vi några oegentligheter kommer vi självklart att agera, lovar tävlingsledningen.

Varför det är just Stenne som kommer förhöras vill inte tävlingsledningen gå djupare in på.
-Nja, det räcker med att säga att vi har fått indikationer på att Stenne sitter på information som kan vara intressant för utredningen, säger tävlingsledningen.

P