Efterspel Aalborg 5

Hittills i år har Aalborgtouren tillhört duon med dansbandsnamnet Steen & Stenne. De har dominerat touren totalt och hade inför Aalborg 5 ryckt ifrån i toppen. Men frågan är om bränslet är slut nu. Under tisdagens Aalborgtour svarade både Steen & Stenne för riktiga katastrofrundor och speciellt Stenne spelade riktigt dålig fulgolf. Dansbandsduon är dock kvar i ledning men glappet till den övriga jagande horden minskade.

Peter med spoonen, se upp för han.
Peters hårda säsongsinledning börjar nu bära frukt och han har lagt sig till med en spoon som får Stensson att kasta avundsjuka blickar. Peter klättrar stadigt i tabellen är och är med det fina resultatet hack i häl på dansbandsduon. Peter var på väg mot seger när han blev, på ett synnerligen avsmakligt sätt, blev utlurad utanför outpinnar av Stenne på sista hålet.

Tommy var oxå länge med i toppskiktet men fick soppatorsk och eradonöd sista hålet. Höll dock ihop spelet och slutade på delad andraplats.

Tisdagens tillhörde återigen Totte. Totte, som när han ställer upp alltid placerar sig högt i tabellen svarade för en stark avslutning och säkrade seger och toppoäng.

“Aktuellt-Mattias” var annars länge på väg mot segern. Spelade drömgolf och låg bra till på eradofronten men på hål 13 föll han ihop totalt. Han är noga med att inte skylla på någon men kastar ändå sura blickar mot Perra och Stenne.
-Det var inte något speciellt utan mer 13 hål av långsamt malande psykningar som tyvärr fick mig ur balans på 13-hålet. Det flyger klubbor från Perra till höger och vänster och Stenne är som en sån där liten jobbigt evigt surrande sommarfluga runt omkring en. Jag gick tyvärr in i fällan. Beundrar Peter som klarar av det. Synd att Stenne fick sista ordet med att lura ut Peter i out på sista hålet, kommenterar Mattias.

Värdskapet från Totte och Peder var bra. Stort prisbord och goda mackor och kaffe efter nio hål. Peder knyckte själv längsta drive med en 18-metersrökare och Pettson knep närmast flagg med ett riktig vackert slag.

Totalställningen efter Aalborg 5.

P