Avslutningen av Aalborg Tour

Under tisdagen har en liten diskussion uppstått om avslutningen av Aalborgtouren. Det var från Svenska Spel-huset som röster höjdes om önskemål att se över datumen för de två avslutande rundorna av Aalborgtouren.
Obekräftade källor säger att de två representanterna i Svenska Spel-huset som väckte frågan gjorde de av olika själ. Den ena agerade utifrån medmänsklighet, värme och omtanke och den andra av viss ånger för hans tidigare sabotageövning.

Grunden till att frågan väcktes var att två av spelarna från Kegeshuset lyckats planera in en tripp till Tyskland samtidigt som den avslutande rundan och efterföljande bankett skulle gå av stapeln.

Ett par mail senare vaknade Kegeshuset och främst från Peter kom ett rätt bittert svar som antydde att han inte velat väcka frågan själv (man kan tänka sig att Peters själ ännu lider svårt efter sabotaget han blev utsatt för inför runda 8)

Ytterliggare ett par mail senare hade vi ett gäng olika förslag om speldagar samt uppgifter från höger och vänster när man kan och inte kan.

Ambitionen från Aalborgtouren är ju att så många som möjligt ska vara med på de avslutande rundorna så här kommer därför ett förslag.

Runda 9 spelas enligt ursprungsförslag lördag den 15 september på Slite GK men däremot flyttas avslutningsrundan och efterföljande bankett till lördag den 13 oktober.
Det finns dock ett stort ? runt detta förslag. Lördag den 13 oktober ser det ut som Kronholmens 18-hålare är helt uppbokad! Förhandling om vi kan få plats ändå pågår.

Nu kommer det svåra:
Nån som ser nått hinder i att sy ihop Aalborgtouren med runda 10 och dricka Aalborg på Olearys lördag den 13 oktober?

En ny regel har kommit till här.
Ju fler rundor man spelat i år desto större inflytande har man i tyckandet. Som exempel: om nu Lasse Silvén, med en runda i bagaget, plötsligt skulle vakna till liv och säga att han inte kan spela den 13 oktober kommer detta inte smälla lika högt som om Magnus, som spelat alla rundor, skulle säga stopp.

Om det skulle bli så att 13 oktober är en bra dag men det skulle skita sig med Kronis spelar vi avslutande rundan på annan bana.

Som vanligt är det tävlingsdikatorn på mattiasahlgren@hotmail.com som tar emot synpunkter.

P