Återigen en slakt på Kronis

Idag var det morgongolf på Kronis och returmöte mellan Peter/Mattias och Magnus/Perra. Efter den nedsliga förlusten förra helgen var Peter/Mattias laddade inför returen. Lika laddad var dock inte Magnus vars uppladdning, som gick att följa via Facebook, kanske ger en förklaring.

Det var dock rävarna Perra/Magnus som började bäst och innan Magnus hunnit nyktra till hann han med både storspel med birdie och en hel del par. Ännu bättre spelade Perra som trivdes i den arla morgonstunden på ett vindstilla Kronis.

Trots att det inte blåste nått svajade både Peter/Mattias första nio och det såg ut att gå mot en ny triumf för Perra/Magnus.

Men så hände det. Efter nio hål nånstans gled Magnus över från full till bakfull och i samma veva försvann hans spel. Perra hängde i fram till 12:an men där kom hans ras. I samma veva spelade Peter/Mattias stor golf och klev i rask och imponerande takt både ikapp och sen förbi. Trots att Perras lille bollutkastarvätte lyckades med årets utkast på 16 samtidigt som Mange svarade för rundans slag på samma håll var loppet kört. 6 upp inför 17 blev till slut 8 upp i mål och slakten var därmed ett faktum.

P