mån. okt 25th, 2021

Såhär lite drygt halvvägs in i säsongen är det dags att djupdyka lite i resultatlistorna.

I SVV Championship är det Jacke som toppar och med sitt fina Aalborgfacit samt segern i majorn
SVV Trophy på PGA National ser det ut som han kniper SVV Championship. Men mycket kan dock ändå hända med två återstående majors att spela.

Mattias håller ännu andraplatsen, mest på grund av höga placeringar i de två majors som spelats. Peder jagar närmast och börjar få lite häng på andraplatsen.
Mange och Stenne går en fight om fjärde/femte, Steen och Peter sjätte/sjunde och Perra/Lasse delar just nu åttonde platsen.

I Aalborgtouren är det såhär långt Jacke show. Imponerande topplaceringar i samtliga deltävlingar gör att han ser ut att gå mot en ny inteckning i den gyllene peggen. Johan Steen har smugit upp på andraplatsen efter snygga uppvisningar i Aalborg 5/6. Peter håller tredjeplatsen trots att han valde bort Aalborg 6 för gubbrock.

Det är dock hårt om de fyra direktplatserna till Östergarnsfalangens matchspelschallenge. Peder har tredje platsen men bara ett poäng efter lurar Stenne. Silven, Mattias och Mange är några poäng efter och just nu ser de ut som att de, tillsammans med resten av fältet får sikta in sig på rafflande kvalmatcher för att få delta i majorn ÖFMC.

Excelfilen som håller koll på alla resultat. Om man hittar fel i den som man vill korrigera så gäller följande förfarande:

1. Basunera inte ut det i SMS-gruppen.
2. Kontakta inte Håkan
3. Kontakta Mattias och redogör för vilket fel du hittat.
4. Om Mattias finner att du har rätt så kommer felet att korrigeras och nya leaderboards publiceras lungt och stilla utan att det förhoppningsvis blir några skandaler.

Lämna ett svar

P