Adam tog hem gyllene peggen och Jacke glänste i SVV Open

Det blev en magisk avslutning på 2017 års Aalborgtour. Förutsättningarna kunde inte varit bättre. Ingen vind, lagom varmt och Kronis i absolut topptrim. I ledarbollen gick Adam, Steen, Jacke, Mattias och det slog verkligen gnistor om den bollen. Jacke och Mattias inledde med att sänka varsinn långputt på ettan för birdie. Alla spelade bra golf och tillsammans med Stenne i boll två stod det ganska snart klart att det var de fem som gjorde upp om rundans titlar.

Sista nio var det en som höjde den redan höga nivån till astronomiska höjder och det var Jacke. Han hittade in i en grym zon och radade upp birdies och kom i mål på fantastiska personbästa -4, 68 slag, 40 poäng vilket är 1 under banans par. Imponerande och det räckte till segern i SVV Open.
Stabila Adam kroknade lite sista hålen och även Stenne som hade segervittring inför sista hålen avslutade svagt.

Adam slutade delad tvåa med Mattias, också på fina röda siffror och det räckte med god marginal för att ta hem segern i Aalborgtouren och därmed få en intäckning i den gyllene peggen, ett av SVV´s mest prestigefyllda priser.
Adams Aalborgstour har varit bländande och han har varit med i toppen i alla deltävlingar. I år har han även lärt sig behärska glory holes vilken gett honom viktiga bonuspoäng.

Årets Aalborgtour har varit välbesökt och totalt har 18 spelare deltagit i årets tour. Värdarna har återigen bjudit på fina tävlingar och happenings vid sidan av golfspelet. Touren går nu in i vintervila men återkommer till nästa säsong.

>Leaderboard SVV Open Aalborg 8 – the final battle

 

Resultat Aalborgtouren 2017:
aalborg2017finalsmall

Fullständig resultatlista:aalborg2017finalfull

P