Grand Slam av Pettson o Jacke

Aalborg 7, strålande väder och en fantastisk golfkväll där laget Jacke och Pettson visade var skåpet skulle stå och hur man spelar lagspel på allra bästa sätt.

De svarade för en grand slam och tog hem allt som gick att ta hem. Pettson plockade båda extra poängen för längsta drajv och närmast flagg och Jacke kammande hem mest poäng av alla.

Jacke dominerade inte första nio men när det väl skulle avgöras visade årets toursuverän klass och bombade sönder banan.
Pettsons spel var lite mer upp och ner men med bland annat två fina birdies samt inkasseringen av extrapoängen var han en utmärkt sidekick till Jacke ikväll.

Mattias och Peter hängde dock med länge och var i ledning efter nio hål. Med en liten riktad psykattack på Pettson runt det femtonde hålet höll sig Peter och Mattias kvar i matchen men när det väl skulle avgöras lyckades de inte spänna musklerna.
Peter avslutade stabilt men Mattias svajade sista nio och strecket på sjuttonde hålet kostade mycket.

Perra och Lasse öppnade kvällen uselt. Lasses första nio hål lockar nästan till att ta fram skämskudden men sista nio spelade han upp sig.
Lasse gick i första bollen och i sista bollen funderade man på vad som hände där framför. Varje gång man skymtade bollen framför sprang Lasse fram och tillbaka på green för att mellan varven ställa sig på huk och putta.

Perra spelade också upp sig och slutade på klart godkända 30 poäng.

Dagen slutresultat:
1. Jacke/Pettson 34+27 =61
2. Mattias/Peter 30+28 =58
3. Perra/Lasse 30+26 =56

Leaderboard efter runda 7

 

P