Aalborg 6 – Erado utan regn

Tisdagen den 21:a juli spelades Aalborg 6 på Slite GK.

Värdparet Totte Bogren och Fidde Jakobsson hade dukat upp för en erado där endast 2 st kunde väljas bort men med tanke på att vi spelade från Tee 46 så blev det en aning kortare bana än vanligt.

Hela 16 spelare kom till start med 2 lite nyare namn i Peter Jardrup som var på besök och även hemmaspelare Stefan Hillbom som ställde upp på kort varsel med att fylla antalet till 4 st 4-bollar.

Gunnar Bering hade vaknat på fel sida och kunde inte träffa bollen alls från start vilket resulterade i att han hade förbrukat sina erados redan efter 2 spelade hål. Han hade svårt i ytterligare något hål innan kroppen var tillräckligt varm och spelet började klaffa igen. Gunnar slutade 4 efter en stark upphämtning.

Tävlingen då, ja Fidde rivstartade och spelade en grym golf, han avgjorde hela tillställningen redan från start. Med en runda på 44 poäng fanns det ingen som var i närheten.
Fidde knep även närmast flagg.
Längsta drive blev en delning då vi inte hade någon flagga utsatt men med mätning till flagg så tog Rogga och Totte en varsin poäng där.

Resultatet:

Ställningen efter 6 spelade Aalborg:

Nu återstår det 2 rundor och från och med nu kan man räkna bort sina 2 sämsta rundor i totalen.

P