Favoriterna darrade inte i Rumble in the jungle

vinnare_aalborg5Det blev en favoritseger i Aalborg 5 när det stabila paret Mange och Jacke spelade hem första platsen. Mange sprudlade av glädje åt att få återse en golfbana igen efter en veckas uppehåll. Det var dock kanske inte i första hand golfen han saknat utan mer chansen att få prata snusk. Innan vi kommit till tee på hål ett hade han redan hunnit med att förhöra sig om alla medspelare sexuella relationer sen sist, dragit upp ett par anektdoter från förr samt hunnit med att kalla alla för mer eller mindre obsceniteter minst en gång.

Golfen gick sådär för Mange men Jacke levererade. Mange snuskprat nådde zenit på hål fem där Pettson slog ner bollen i syndens dal och Mange rask döpte om syndens dal till otryckbara *****läppens inre vägg.

Efter det började även Mange hjälpa Jacke och trots lite trassel på hål 7 så vandrade de i mål på stabila 36 slag vilket räckte till seger. Jacke bombade även in segern i längsta drive samt att succelaget plockade glory hole gav dem 11 poäng var i totala scoren.

Ett slag bakom kom Östergarnsfalangen. Mattias och Pettson kan Ljugarn utan och innan och var i förarsätet med kontroll fram till hål 6 där det blev riktigt trassligt med vattenbesök och en sur dubbelbogey.

Trea blev Stenne och Peder som hade problem med de aningen långsammare greenerna på Ljugarn. Peder plockade hem närmast flagg och enligt och Stenne tyckte efter rundan att det var kul att Peder iallafall bidrog med något.

Sist idag var Keges knallhattar som dessutom missade glory hole och därmed åkte från Ljugarn med bara 1 poäng var i bagaget.

>>>Leaderboard
Mattias tappade ledningen till Mange och Jacke gick samtidigt upp på delad andraplats. Stenne ryckte ifrån Perra i kampen och i botten närmar sig Peter broder Håkan med stormsteg.

Peder har tagit upp jakten på Pettson.

Silvens taktik med att bara spela tävlingar på Kronis börjar straffa sig lite då han faller genom fältet.

Resultat:

 

 

P