Aalborg 2 – Cross the country

Idag har tävlingsledningen släppt upplägget för Aalborg 2. Det är en hel del nyheter som Steen och Peter bjuder på!
Håll i er nu!

aalborg2

 

Vi börjar med det enkla. Spelplats är Slite GK och första start blir klockan 16.

Tävlingsformen kommer att vara Duplicate*! Detta är en helt ny spelform som aldrig spelats i Aalborgtouren tidigare vilket gör det extra spännande.

Glory hole 1
Hamna i en bunker på hål 12. Utmaningen går ut på att man måste besöka en bunker på hål 12. Klarar man utmaningen blir det 2 extra poäng. Missar man blir det plus 1.

Glory hole 2
Tvåputt på 15. Utmaningen går ut på att få bollen i hål på två slag eller mindre från green på hål 15. Klarar man utmaningen blir det 2 extra poäng. Missar man blir det plus 1.

Närmast hål sker på hål 16.

Sen kommer nästa nyhet. Tävlingen längsta drive utgår och ersätts av Rakaste drive! Rakaste drive kommer att avgöras på hål 4. Anmälan till Mattias. Jag skrev sist att jag vill ha den via mejl men det var få som fattade det så den här gången kör vi anmälan via brevduva, att ni hojtar väldigt högt, tänder en signaleld eller kör det via ryska posten!

———–

Förklaring Duplicate: Duplicate är en helt ny spännande spelform som finns endast på Gamebook. En slumpmässig multiplikator på en, två eller tre appliceras på intjänade poäng på varje hål. Den sista hålet är alltid värt dubbla poäng.

Klockrent!

P