mån. okt 25th, 2021

12 män fördömda att för alltid vara fast i golfträsket har åter igen landat på hemmaplan igen efter en intensiv golfvecka i Skåne.

Åtta år har vi åkt till Skåne i olika konstellationer från fyra personer till i år då vi slog till med 12 sköna grabbar. Jag kan bara säga att det kändes verkligen som vi utvecklade veckan åt rätt håll med att få med fyra golfers till i den omtalade Skåneveckans Vänner.

Alla dom nya skötte sig med den äran och bidrog med rätt inställning och gott humör. Vi kan ta med oss lite finslipningar till nästa år gällande maten, uppdelningar så alla får spela med alla annars flöt det mesta på. Vår egen ”Lasseman” skriver ju fina referat om dom olika tävlingarna som pågår vid sidan om men jag tänkte lyfta fram dom sociala bitarna.

Fantastiskt kul och så mycket garv som blir en sån här vecka är verkligen balsam för kropp och själ. Ett gapskratt förlänger livet och jag är övertygad om att den här veckan förlänger livet för oss alla. Några glimtar som dyker upp när jag sitter här och tänker tillbaka är givetvis: Totte som bjuder på stor show när han snubblar i skogen och stupar när han är inne och slår sin boll i skogen, och det bästa det finns på film, tack Totte. Och Peder Holmgren som gick all in på första matlagningskvällen härlig inställning Peder (vi tycker om dig)

Stenne platsar verkligen in och är alltid med i diskussionerna och inte sällan backar upp Håkans galna upptåg, tack Stenne. Och Jacke killen som fixar och trixar vill verkligen att alla skall trivas och ser till att det blir så, tack Jacke.

Dom gamla i gamet då… Mange stabil mysfarbror som alltid får laga till sin fantastiska köttgryta, vi ser allt fram mot nästa års gryta, tack Mange. Och Mattias ingjuter ett lugn hos alla fantastisk skribent och håller ordning på oss, tack Mattias.

Perra inte längre Oldtimern i gänget kliver fram och tar ett stort ansvar och ser till att vi alltid har något att diskutera inte sällan i debatt med Håkan alltid en bra show för oss andra att beskåda, tack Perra. Och lillbrorsan eller retstickan en del skulle säga? Håller också showen igång tillsammans med Perra har också bra kontakt med våra sponsorer, tack Håkan.

Sen har vi såklart Fiskrökar’n Fredrik regelguru (efter Totte) och en skönsjungande kille som bidrar med sina goda sillinläggningar och goda humör, tack Fredrik. Dalhemsdesperadon Masse är killen som med sina underfundiga skämt och kommentare kan lätta upp den mest laddade stämningen (läs debatt Håkan/Perra) Masse en tillgång som ser till att vi håller en skön avslappnad nivå när en del får tävlingshybris, tack Masse.

Zedderick Daniel som han heter inte många som vet, Zedda älskar vi alla, varför jo Zedda bidrar alltid till något ämne vi kan debattera såsom svingar, it, sex, mat you namne it det finns inte ett ämne inte Zed har en åsikt om mest bara för att driva någon till vansinne men en lugn kille som också bidrar till att hålla hela den hör tillställning på rätt avslappnade nivån, tack Zed

Stort tack alla och i mitt huvud planeras just nu 2015 års Skånevecka.

//Ordföranden

By peter

Lämna ett svar

P