Aalborg 6: Håkan och Jacke blev djungelns konungar!

Det blev som vanligt en strapatsfylld kväll när Aalborgtouren flyttade ut till Ljugarn. Starka paret Håkan och Jacke höll för trycket och tog hem segern. De startade lite darrigt med bland annat en dubbel på tvåan men sen väntade en stabil runda. På sista nio blev det imponerade tre birdies och en bogey.
Närmast bakom jagade Stenne och Mattias som var i ledning efter en stabil start. Två slarviga bogeys på åttan och nian gjorde dock att de tappade ledningen och därefter var det en stenhård kamp. Chansen fanns på sista hålet att nå delning men Stennes birdieputt var för lång och Mattias för kort.
Glappet ner till tredjeplacerade Mange och Perra blev sex slag. Mange och Perra var dock säkra på tredje plats för det sista paret Pettson och Peder hade ingen lyckad kväll ute i djungeln. De spelade en scramble from hell och var överallt. När dimmorna lagt sig och de till slut hittade i mål stod det +14 i scorekortet. Dessutom åkte de dit på ett tungt regelnederlag när de tolkade ett gloryhole lite för fritt för tävlingsvärdarnas tycke.
Lite tröst blev det dock med att de med en snygg taktisk manöver säkrade närmast hål.
Längsta drive knep Mattias/Stenne.
Återigen hade tävlingsvärdarna lagt energi på trivselfaktorn. Stennes fru hade fixat goda äggmackor och kaffe vilket var ett välkommet inslag efter nio hål.
Uppdaterad resultatlista kommer när tävlingsledningen hittat excelfilen!

P